prom.md
Apartament cu 1 odaie - фото 1 - id-p4186396
Характеристики и описание

Apartamentele moderne Eco Moldova asteapta sa devina casa Dv dorita. Dezvoltatorul imobiliar S. A. „Interactiv” oferă beneficiarilor săi tot confortul necesar unui stil de viaţă confortabil, elegant, sigur, econom și eficient energetic.

Apartamentele EcoMoldova sunt spatioase, luminoase, calde iarna și răcoroase vara. Căldura este asigurata uniform prin podea cu sistema SEPC unde este prevazută încălzirea geotermală.

Complexul EcoMoldova este localizat în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Batrin, nr. 41, intersecție cu str. Ion Dumeniuc, în imediata apropiere de Parcul „Rîşcani-Ciocana” unde găsiți un refugiu ideal de la viata cotidiană. Accesul se face din Bulevard Mircea cel Batrin, str. Mihail Sadoveanu și str. Studenților - o arteră ce vă conduce către UTM sectorul Rîșcani.

Sectorul Ciocana creste și se dezvoltă o nouă infrastructură cu acces facil către diferite centre comerciale (Linella, Green Hills, Maximum), farmacii, restaurante, banci, biserica, iar în imediata apropiere există grădiniţe, licee, spitale, benzinării, staţiile de microbuze şi troleibuse.

La parterul complexului este proiectat un MALL propriu unde se vor deschide centre sportive, boutique-uri, farmacii, frizerii, bazine, fitness centru, curatatorii, etc, totul pentru confortul maxim al locatarilor.

Pentru automobile, se construieste parking subteran în 2-3 nivele cu capacitate de 1950 locuri și parcare terestră pentru a asigura toți locatarii cu spațiu securizat al fratelui de fier. Tot în subterană sunt proiectate debarale pentru doritorii de a pastra lucruri suplimentare.

Ograda e amenajată cît pentru copii, atît și pentru adulți. Intrarile în ograda complexului vor fi amenajate spectaculos cu ascensoare panoramice și scări escalatoare.

Alegeti apartament dupa spatiu si buget! ― 580-625 euro/m2 (se discuta și mai ieftin în dependență de prima rată și etapa de construcție):

1 odaie ― de 34 m2, 44 m2 (de la 18 700 pina la 27 500 euro)

2 odai ― de 62 m2, 64 m2 si 69 m2 ( de la 34 100 pina la 43 125)

3 odai ― de 86 m2 (de la 47 300 pina la 53 750 euro)

Sunt posibilitati de microcreditare și achitare în rate:

- fără gaj !!!!

- fără credit !!!!

- fără dobândă !!!!

Apartamentele deja activ se procură .....

Grăbiți-vă să vă rezervați apartamentul Dumneavoastră, amplasarea, etajul, blocul!

Contactati-ne, 022 227 766, 062 102 888, 069 107 913, e-mail: ecomoldova.interactiv@gmail.com

https://www.facebook.com/interactiv.ecomoldova/

http://www.interactiv.md/landing

 

Был online: Давно
S.A. "Interactiv"
Рейтинг не сформирован
7 лет на Prom.md

Apartament cu 1 odaie

В наличии
10+ купили
625 €/кв.м
Оптовые цены
Доставка
Оплата и гарантии