Design Reviste, Cataloage (Дизайн журналов, каталогов) - «CURCUBET STUDIO» S.R.L. CROMATIX CREATIVE IMAGE LAB в Кишинёве
Код: 015

Design Reviste, Cataloage (Дизайн журналов, каталогов)

187 EUR 187 €
Заказать услугу
Перезвоните мне
Пример: +373 60 555222
+373 показать номер
Добавить в избранное
Кишинёв
График работы
Рейтинг продавца
Качество услуги
Нет оценок
Выполнение в срок
Нет оценок
Среднее время ответа
Лучше обращаться по телефону
Способы оплаты
Уточняйте у продавца
Описание

Reviste, Cataloage

O mare parte din succesul unei afaceri vine impreuna cu promovarea produselor sau serviciilor in sisteme grafice de tip catalog sau revista. Acest tip de promovare ofera atat informatii utile despre ceea ce este promovat cat si un grad crescut de profesionalism pentru companie. Organizate corect, informatiile din cataloage sau reviste isi ating scopul pentru care sunt expuse. Imaginile produselor vor fi un puternic instrument de promovare pentru companie, iar informatiile de ordin tehnic vor aduce un plus de valoare activitatii.

Acest tip de promovare este la indemana oricui, insa este recomandat pentru firmele de distributie dar si pentru tipurile de afaceri unde se lucreaza pe baza de comanda, produsul fiind identificat vizual in revista sau catalogul in care este expus. Desigur, exista, pe langa aceste tipuri de activitati si o serie de activitati care tind sa aiba nevoie de cataloage de prezentare (spre exemplu: institutii de invatamant, service-uri si dealeri auto, etc). Catalogul de prezentare sau revista periodica de promovare vor fi asadar instrumentele tale forte in obtinerea succesului pe termen scurt, mediu si lung.

Отзывы об услуге
Об этой услуге пока что нет отзывов.
Вы можете оставить первый отзыв.
Продавец еще не получил достаточное количество отзывов для формирования рейтинга
Актуальность цены 0%
Актуальность наличия 0%
Актуальность описания 0%
Выполнение заказа в срок 0%
  • 5
    Отлично
    Oчень доволен услугами этой компании, так как выполняет заказы в срок, сотрудники очень вежливы и всегда помогают найти лучшее для нас решение! Всем рекомендую!