Ariston Genus Premium  System 24 KW, FF - THERMALL в Кишинёве

Ariston Genus Premium System 24 KW, FF

В наличии
Цену уточняйте
Узнать цену
Купить в 1 клик
Пример: +373 60 555222
+373 показать номер
Добавить в избранное
Кишинёв
График работы
Рейтинг продавца
Способы оплаты
Наличными
Способы доставки
Уточняйте у продавца
Описание

Centrala termica in condensare de 24 kW, numai pentru incalzire, poate incalzi un spatiu de 170 ²m cu o inaltime de 2,5 m.

Productie: Ariston – Italia

Putere:

Putere nominala la 80/60°C — 58.8kW
Putere nominala la 50/30°C — 63.9kW
Putere termica max — 66.1kW
Putere nominala min. — 19.7kW
Consumul de gaz m³/h max/min- 2.33/0.58

Circuit incalzire:
Reglare temperatura — 85/35
Presiune max. — 4bar
Presiune min. — 1bar

Caracteristici electrice:

Consum electric — 85W
Tensiune de alimentare — 230/50V/Hz

Dimensiunile aparatului:
Inaltime — 770 mm
Latime — 400 mm
Adancime — 315 mm
Greutate neta — 32 kg

Display
Noul echipament Ariston, Centrala termica Genus Premium, va urmeaza intotdeauna indeaproape, asigurandu-se in permanenta ca beneficiati de confortul dorit. Daca doriti, se va ocupa singura de climatul caminului dumneavoastra fara a va deranja; iar daca preferati, vд va spune totul despre performantele sale, conditiile de operare si programare si despre orice alt aspect ce v-ar interesa.
Panoul este unul digital, fiind dotat cu functiuni complexe dar simplu de accesat, reglat si vizualizat. Este cel mai avansat sistem de control din cate exista in prezent.

Functia INFO
Echipamentul comunica cu tine prin intermediul sistemului INFO TOP, acesta oferindu-va accesul imediat si intuitiv la informatii vizand functionarea si performantele centralei.
Afisajul LCD va arata valorile temperaturilor, presiunii, zilele ramase pana la urmatoarea inspectie tehnica, managementul diferitelor zone de temperatura ale caminului dumneavoastra si aparitia oricarei disfunctionalitati. Aceste informatii nu sunt disponibile in mod normal, fiind de un real folos atat dumneavoastra cat si personalului calificat apartinand Centrului de Service.

Umplere semiautomata Umplere automata
Noul echipament monitorizeaza in permanenta conditiile externe si isi adapteaza functiunile si performantele in consecinta, totodata semnalizand prompt eventualele disfunctionalitati, situatie in care va indica cu exactitate ce anume trebuie sa faceti.
in situatia unei caderi de presiune pe circuitul de incalzire, sistemul de umplere semiautomata va semnaliza scaderea presiunii la nivelul afisajului digital. Tot ceea ce trebuie sa faceti este o simpla apasare de buton, permitand astfel sistemului sa revina la presiunea ideala.

Functia confort
Componentele gestionate electronic (ventilatorul si pompa) isi ajusteaza performantele la nevoile particulare ale sistemului de incalzire, asigurand in acest mod reducerea substantiala a consumului energetic fara a afecta confortul dorit de utilizator, indiferent de natura conditiilor meteo.

Placa electronica
Noua placa electronica incorporata echipamentuli Ariston face posibila interactiunea intre acesta si noile accesorii de monitorizare si control a temperaturilor, interactiune transpusa in functiunile AUTO si INFO. Simultan, placa electronica controleaza functionarea si comportamentul tuturor sistemelor clasice de siguranta:

protectia la inghet (utilizeaza 2 nivele de temperatura).
protectia impotriva blocarii electropompei de circulatie (asigura functionarea perfecta a pompei chiar si dupa perioade lungi de inactivitate).
intreruperea de siguranta a functionari electropompei de circulatie si analiza gazelor rezultate in urma arderilor.
protectia schimbatorului primar impotriva socurilor termice si a socului hidraulic.
sistem de auto-diagnoza in timp real.
sistem de inregistrare s datelor rezultate in urma auto-diagnozei.

Programator pornire/oprireProgramatorul
Noul echipament Ariston este prevazut cu un program care permite pornirea si oprirea sa conform cu necesarul de comfort al utiliztorului. Astfel, la nivelul panoului de comanda se pot planifica si afisa timpii si intervalele de operare ale centralei pe parcursul unei zile, fara a fi nevoie de alte dispozitive.

Preturile pot varia in functie de cursul Euro.

Отзывы о товаре
Об этом товаре пока что нет отзывов.
Вы можете оставить первый отзыв.
Отзывы о компании THERMALL
Продавец еще не получил достаточное количество отзывов для формирования рейтинга
Актуальность цены 0%
Актуальность наличия 0%
Актуальность описания 0%
Выполнение заказа в срок 0%
  • 3
    Нейтрально
    06000362 ceva nui corect imi da ca nu exista
  • 1
    Очень плохо